Organiska material.
 

Vi har redan sedan starten för 14 år sedan använt oss av tall-bark i våra filterpåsar. De har visat sig vara det mest konstandeffektiva allround filtermaterialet för dag- och process-vatten. Tidigare har Luleå Universitet pekat på dess kvalitéer men nu har Chalmers Tekniska Högskola släppt en studie avseende organiska material och att barken absorberar minst 70% organiskt material. Detta visar inte bara att vi hela tiden har varit på rätt spår men också att det öppnar nya möjligheter för vårt fortsatta miljöarbete. Mer om studien kan ni läsa hos våra goda vänner på VA-Guiden här:

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Maria Silfverschiööd » PFAS :  ”Vore intressant att se om era produkter kan integreras i ett projekt vi arbetar ..”

  • patrik blomquist » Pensel- och Roller-tvätt för målerier.:  ”Hej jag är ute efter en slags färgfälla till en kommunal inrättning som skall ku..”

  • Johnna » PFAS :  ”Hej Jag undrar om ni kan skicka kopia eller länk till studien/studierna angåend..”

  • asta kask » Nyhetsmail mars.:  ” ”

Senate inlägg

Etikettmoln

-