2020

Vi närmar oss slutet på i det närmaste surrealistiskt år. Det primära i sådana situationer är att nära och kära får hålla sig friska och att man håller sig till de restriktioner som förespråkas. Som företagare har man dessutom ett ansvar att upprätthålla arbetstillfällen samt att se till så att marknaden har någon form av tillväxt och på så sätt bidra med medel så andra mindre lyckligt lottade skall kunna få den hjälp de önskar och behöver.
På FlexiClean tog vi tidigt beslutet att ”gå upp på tårna” och framförallt se till så att lagret var välfyllt. Dels för att kunna leverera ut till våra uppdrag, dels se till så våra underleverantörer har sysselsättning. Jag vill påstå att vår taktik lyckades. Trots avsaknaden av exponering i form av mässor och konferenser har vi ökat våra leveranser av filterkassetter med 45% under 2020. Vi känner oss privilegierade och vill skicka et stort tack till våra kunder, underleverantörer och sammarbetspartners.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Maria Silfverschiööd » PFAS :  ”Vore intressant att se om era produkter kan integreras i ett projekt vi arbetar ..”

  • patrik blomquist » Pensel- och Roller-tvätt för målerier.:  ”Hej jag är ute efter en slags färgfälla till en kommunal inrättning som skall ku..”

  • Johnna » PFAS :  ”Hej Jag undrar om ni kan skicka kopia eller länk till studien/studierna angåend..”

  • asta kask » Nyhetsmail mars.:  ” ”

Senate inlägg

Etikettmoln

-