FlexiClean önskar ett gott nytt år och ser fram emot 2020
 

Vi vill tacka för ett fantastiskt 2019. FlexiClean vinnare av Västmanlands Klimat- och Miljö-pris 2019 ser vi som ett erkännande av dagvattenfrågan och ett resultat av idogt arbete. Vi står dock inte ensamma i detta. FlexiClean fyllde 2019 10 år och vi har haft omåttligt stor hjälp av er andra i branschen, från forskare, konsulter och leverantörer till entreprenörer och branschkollegor. ingen nämnd ingen glömd.

Att vi ökat våra leveranser med 58% jämfört med 2018 visar bara att vi hittat rätt. Ett stort tack till er alla. Men ett större tack till er som förstår att dagvattenfrågan förmodligen är den största miljöfrågan avseende vattenmiljön vi har idag.
 
Ett gott nytt år till er alla!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-